Itt van 2008-as év Budapest Bajnokával készült interjú.

Amiben szó lesz a versenyről, hogyan látta belülről a győztes. Illetve megkérdeztem azt is, hogy Zoli többi csapattársa, miért nem indul ciklokroszba.

Zoli olyan szavakat is használ mint tejsavtolerancia felépítés, amiről pontosan még nem tudom micsoda - vannak elképzeléseim - de az tuti, hogy ha valaki budapest bajnokságot akar nyerni, akkor ezt a bizonyos tejsavtoleranciát fel kell építenie.

Nohát építsétek a tejsavtoleranciátokat, és nézzétek az interjút!

HA valaki megfejti a tejsavtolerancia pontos jelentését, amire Zoli is rábolint, akkor ingyen leviszem a ciklokrossz ob-re nézőnek, vagy akár indulónak. Megfejtéseket a hozzászólásokba, vagy a bringavideo@gmail.com email címre várom.(én budapestről indulok, tehát akkor tudlak elvinni, ha te is innen indulsz, vagy legalább a közelből.)

A bejegyzés trackback címe:

https://bringavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr42825695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása