A hétvégén megrendezték a cyclocross magyar bajnokságot. Sajnos Buruczki Szilárdot utolérte a Budapest Bajnokság óta tartó balszerencséje, és bukása miatt elmaradt az igazán nagy küzdelem, a magyar bajnoki címért. Tisza Zoli lett a magyar bajnok 42 évesen.

Csak annyi, hogy Zoli stílusát nézni egyszerűen élmény. Az akadályokat olyan könyedséggel veszi, hogy az ember azt hinné, hogy ez a világ legegyszerűbb dolga. Pedig nem. Azt is érdemes megnézni, hogy amíg Szilárdal együtt voltak, akkor az akadályok után Szilárdnak mindig lószolnia kellett, hogy utolérje Zolit. Ami semmi mást nem jelent szerintem csak azt, hogy ebben a sportban az erő melett nagyon de nagyon technikásnak is kell lenni.

Na de további véleménynyílvánítás helyett (amit teljesen hozzá nem értőként teszek), jöjjön az elit futam összefogalója:

 

Íme az egész Magyar Bajnokság összefoglalója. Az elit futamhoz hasonlót sajnos nem tudok készíteni, mert összevont korcsoportok esetében, igen nehéz követni az eseményeket egy olyan embernek, aki alig 1 hónapja kapcsolódott be a cyclocross tudósítók, nem túl népes táborába. Na de íme az összefoglaló:

A magyar női 2009-es év cyclocross bajnokával, azaz Benkó Barbarával készítettem interjút kb -5 fokban.

 

Végül egy pár szösszenet, hogy 2009-es év magyar bajnoka, Tisza Zoltán hogyan látja a cyclocross-t.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bringavideo.blog.hu/api/trackback/id/tr67872315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sylverdevil · http://sylverdevil.hdweb.info 2009.01.12. 17:19:34

tartalmas válogatás, köszi, hogy feltetted és, hogy foglalkozol a témával, igazán hiánypótló az oldal!

hordozható kézitáska 2009.01.12. 17:34:38

Jók a videók nagyon, köszi, hogy csinálod ezeket.

A kérdésem annyi, hogy tavasszal/nyáron is folytatod, és ha igen, az mtb vagy országúti mezőnyt filmezed?

Kétkerék · http://bringavideo.hu 2009.01.12. 18:05:04

@hordozható kézitáska: Terveim szerint folytatom. Országútis és montis versenyeken is szeretnék forgatni.
süti beállítások módosítása